Bedrijven in de verwerkende sector die coaching en/of opleiding kunnen gebruiken voor:
- Autocontrole
- Goede hygiënische praktijken
- Reiniging en ontsmetting
- Ongediertebestrijding
- Persoonlijke hygiëne
- Goede productie praktijken per sector
- Aankoopbeheer, selectie en evaluatie van de leveranciers
- Leveranciersaudit
- HACCP
- HACCP- studies vereenvoudigen
- Traceerbaarheid
- Meldingsplicht
- Wettelijke verplichtingen inzake levensmiddelenetikettering
- Microbiologie van voedingsmiddelen
- Opstellen van een analyseplan
- Houdbaarheidsdatum van de producten
- Eisen van de BRC- standaard
- Eisen van de IFS- standaard
- Eisen van de ISO 22000-norm
- Verband tussen de BRC-, IFS- standaarden en de ISO 22000-norm
- BIO- certificatie
- Eisen van de ISO9001-norm
- Process benadering
- Interne audit
- Crisisbeheer
Bedrijven uit de Horecasector die coaching en/of opleiding kunnen gebruiken voor:
Autocontrole in de horecasector: Goede hygiënische -en productiepraktijken, HACCP, traceerbaarheid en hulpmiddelen om het systeem te verbeteren
Bedrijven uit de sector van de Grootkeukens (Collectiviteiten) die coaching en/of opleiding kunnen gebruiken voor: Autocontrole in de sector van de grootkeukens : Goede hygiënische –en productiepraktijken, HACCP, traceerbaarheid en hulpmiddelen om het systeem te verbeteren
Bedrijven uit de sector van de Detailhandel in voedingswaren die coaching en/of opleiding kunnen gebruiken voor:
- Autocontrole in de sector van de detailhandel in voedingswaren
- Goede hygiënische praktijken in de detailhandel
- De goede productiepraktijken in de detailhandel (per afdeling)
- De leveranciersaudit
- Het beheer van de koudeketen
- HACCP in de detailhandel
- Etikettering van voorverpakte producten vervaardigd in de afdeling
- Traceerbaarheid in de detailhandel
- De interne audit
- De meldingsplicht
- Crisisbeheer